Missie

Onze missie:

Na meer dan 10 jaar diepgaande ervaring in analyse, programmatie en onderhoud van kritische applicaties in diverse sectoren (o.a.: banking, healthcare, IT consultancy) legden we de nodige kennis bodem om zelf aan de slag te gaan in een eigen zaak. Op die manier werd het immers mogelijk om eigen prioriteiten te stellen in de brede wereld van IT. In die prioriteitenlijst klinkt onze leuze alvast "IT as a service": IT ten dienst van een efficiënte werking van uw bedrijf, in lijn met uw specifieke noden en verwachtingen.

Wij zorgen onder meer voor uw IT ontwikkeling, hosting, het aanvragen van uw bedrijfsspecifieke domeinnaam en beveiliging van waardevolle informatie.

 

Software als webapplicatie.

Bij nieuwe applicaties zijn wij hevig voorstander om met dezelfde moeite een "webapplicatie" te ontwikkelen.

Wanneer u een gewone applicatie laat ontwikkelen, is dit meestal in combinatie met uw besturingssysteem (vb. Microsoft Windows), dit maakt dat u als het ware 'gevangen' zit met uw besturingssysteem en bijhorende dure licenties.
Dit maakt dat het zeer moeilijk en kostelijk is om op termijn over te stappen naar andere systemen.

Om dit te voorkomen maken wij gebruik van webapplicaties, dit zijn programma's die beschikbaar zijn via uw webbrowser over het intranet of internet of als installatie op een alleenstaande computer met database.
Hierdoor reduceren wij de kosten van dure hardware en/of dure software licenties van bijhorende systemen.
Wij maken webapplicaties van alle aard, zelfs, indien nodig, koppelen wij verschillende systemen of hardware zodat alle data beschikbaar is in deze webapplicatie.
Denk hier aan order/stock systemen, GPS, industriële machines, andere bestaande databases, ...

Om de "look and feel" van deze webapplicaties even gebruiksvriendelijk als een gewone applicatie te ontwikkelen maken wij gebruik van Web 2.0 technieken.
Op die manier heeft u alle voordelen van een webapplicatie maar niet de nadelen van een standalone applicatie.

Deze werkwijze kent verschillende voordelen:

  • Centrale back-up
  • Naargelang de wens beschikbaar op intranet of internet of beide of als alleenstaande setup met database op de lokale computer.
  • Onderhoud: geen arbeidsintensieve software updates op de verschillende computers/smartphones van eindgebruikers.
  • Mogelijkheid voor mobiele toestellen om via dezelfde interface gegevens te wijzigen of consulteren.
  • ... voor meer informatie of een demo contacteer: roel.strauven@rsolution.be

 

Error